Temat: co sądzicie o Biedronce?
Ostatnio spotkałam się ze stwierdzeniem, że Biedronka to sklepy dla "biedoty". Co o tym uważacie? Wydaje mi się, że produkty z Biedronki cechują się względnie wysoką jakością.
Forum Lokalne - Twoje miejsce w internecie
Niezależne forum wymiany opinii dla Twojego regionu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Lokalne - Twoje miejsce w internecie → ŁÓDZKIE → powiat Łódź → co sądzicie o Biedronce?
Strony 1
Ostatnio spotkałam się ze stwierdzeniem, że Biedronka to sklepy dla "biedoty". Co o tym uważacie? Wydaje mi się, że produkty z Biedronki cechują się względnie wysoką jakością.
raczej tak to wygląda, jakość produktów nie jest najlepsza, czasami coś wstawią lepszego ale d.. nie urywa.
Ej.. Co nie tak jest z jakością tych produktów? Polskie, pewne, sprawdzone - o co więc chodzi? Tańsze są owszem, ale to nie znaczy, że są od razu gorsze, nie?
W Biedronce faktycznie jest taniej niż np. w delikatesach albo osiedlowych Żabkach etc... no ale bez przesady, żeby od razu 'sklep dla biedoty'
Mozna znalezc pare ciekawych produktow, ale znow bez szalu.
Jakby niepatrzeć sklep dla najbiedniejszych... Jakość średnia, produkty z kolan nie zwalają, a ceny niskie w porównaniu do innych sklepów wielkopowieerzchniowych...
ja tam często robię zakupy i nie widzę powodu do wstydu
Nie wszystko w biedrze jest tańsze. Ja przy większych zakupach potrafię obskoczyć 3 markety, w których wybrane rzeczy najlepiej kosztują.
A oszczędność nie musi oznaczać biedoty, co to w ogóle za hasło?
Przy czym daleko mi do mojego szefa w oszczędności, ale nie twierdzę, że on oszczędza na tym, co trzeba... wprost przeciwnie.
Strony 1
Forum Lokalne - Twoje miejsce w internecie → ŁÓDZKIE → powiat Łódź → co sądzicie o Biedronce?