Forum-lokalne logo

Przejdź do treści forum

Forum Lokalne - Twoje miejsce w internecie

Niezależne forum wymiany opinii dla Twojego regionu

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.


Dodaj nową odpowiedź

Dodaj nową odpowiedź

Dodaj odpowiedź

Możesz używać: Obrazki Emotikonki

Wszystkie pola z pogrubioną etykietą muszą zostać wypełnione.

Wymagane dane do wprowadzenia dla gości


Wymagana informacja

Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)

1

Hello all,

I' m reading at this table (page 9), that LS 25 is not recommended when using common salt.Is this right?
What will be the problem if you use common salt and LS 25?Is there any recipe for sausage or salami, without common salt?

Please help.

I did not find the right solution from the internet.

References:-
[url]https://bit.ly/2IdJrf7[/url]
[url=https://jobs.vidzzy.com/hire-creative-digital-advertising-studio/]Creative digital advertising studio[/url]

Thanks