Przejdź do treści forum

Forum Lokalne - Twoje miejsce w internecie

Niezależne forum wymiany opinii dla Twojego regionu

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.


Dodaj nową odpowiedź

Dodaj nową odpowiedź

Dodaj odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki

Wszystkie pola z pogrubioną etykietą muszą zostać wypełnione.

Wymagane dane do wprowadzenia dla gości


Wymagana informacja

Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)

1

Hello all,

Just a question on anyone who uses or have used yogurt and a starter culture. How long and at what temperatures do you ferment your sausages at when doing a fermented and air dried sausage?I'll be making a big batch of chorizo and some sort of salami later on in the week and i'm keen to try using a live yogurt as a starter because my partner makes fresh yogurt all the time so i have it available constantly. Also, does anyone know if wine added to the sausage would impact the fermentation process in any way?

Please help.

I did not find the right solution from the internet.

References:-
https://bit.ly/2jWP4DK
Creative marketing agency

Thanks